LÆSEKURSER

På et læsekursus hos LÆSEVEJEN er dit barn i fokus

LÆSEVEJEN tilbyder en gratis læsetest og en efterfølgende samtale. Herefter tilrettelægger vi et undervisningsprogram, der er individuelt tilpasset netop dit barns styrker og udfordringer.

Vi arbejder ud fra en anerkendelse af det, barnet mestrer, og sammen finder vi muligheder og veje ud af læsevanskelighederne.

  • På et kursus hos LÆSEVEJEN kan dit barn opnå fornyet fortrolighed med bogstaverne, bogstavernes form og lyde og udvikle strategier til at knække læsekoden og styrke læseforståelsen.
  • Ældre børn og unge kan opnå større sikkerhed i stavestrategier, øge  deres læsehastighed, udvikle strategier til læsning i fagene, få træning i hensigtsmæssige notatteknikker og opnå større selvtillid omkring skriftsproget.
  • Et kursus kan også have fokus på at udvikle større vedholdenhed og øget koncentration i arbejdet med læsning og stavning.

UGEKURSUS

Et ugekursus er et individuelt tilrettelagt intensivt undervisningsforløb, som strækker sig over en uge med efterfølgende mulighed for at holde det lærte ved lige om eftermiddagen på hverdage.

Som udgangspunkt foregår et kursus i tidsrummet kl. 8.30-13.30, fordelt over 5 hverdage i vores lokaler på Frisvadvej 1C i Varde.

Undervisningen en blanding af leg, øvelser, hårdt arbejde og kreativ læring. Og når vejret er til det, tager vi også naturen i brug.

LÆSEVEJEN har alle materialer, og vi sørger for vand og frugt i løbet af dagen. Børnene skal selv medbringe madpakke.

Se i vores kalender, hvornår vi udbyder næste kursus eller ring til os for en uforpligtende snak om dit barns muligheder hos LÆSEVEJEN.


SÆT SKUB I LÆSETEMPOET

Et SÆT SKUB FORLØB er et intensivt undervisningsforløb med fokus på at øge deltagernes læsehastighed og styrke deres læseforståelse.

Undervisningen forgår på et lille hold med op til 6 deltagere.

Forløbet strækker sig over 4 uger med undervisning tirsdag og torsdag kl. 15.15-16.45  i vores lokaler på Frisvadvej 1C i Varde.

Dette kursus er for børn og unge fra 5. klasse og op, som er godt i gang med at læse, men gerne vil øge deres læsehastighed og styrke deres læseforståelse.

Kurset er inkl. FrontRead licens (værdi kr. 699). LÆSEVEJEN sørger for vand og frugt.

Deltagerne skal selv medbringe i-pad, computer el. lign.

Se i vores kalender, hvornår vi udbyder næste kursus eller ring til os for en uforpligtende snak om dit barns muligheder hos LÆSEVEJEN.

F-_DSC2454                          F-_DSC2302                         F-_DSC2488